Bekijk hier ons uitgebreide aanbod wellness massages

ONTSPANNINGSMASSAGE

De meest gebruikte en meest bekende vorm van massage is de Zweedse massage, ook wel klassieke massage of ontspanningsmassage genoemd.

Het doel van deze massage is om lichamelijk en geestelijk tot volledige ontspanning te komen. Het is geen diepe weefselmassage en de behandeling is dan ook niet bedoeld om de dieper gelegen spieren in het lichaam te bewerken. Wel kunnen we met speciale technieken klachtgericht te werk gaan om zo pijnklachten te verlichten of te verhelpen. Bij de ontspanningsmassage worden enkel de buitenste lagen van het lichaamsweefsel gemasseerd.

lees meer

Ontspanningsmassage

25/ 30 minuten

Ontspanningsmassage

40/ 60 minuten

  VOETREFLEXOLOGIE

  Voetreflexologie is een zeer ontspannende en effectieve behandeling. De therapie gaat er vanuit dat reflexpunten onder en op de voeten corresponderen met alle organen, klieren en andere lichaamsdelen. Er stroomt constant energie door de energiebanen in ons lichaam en deze energiebanen komen samen als reflexpunten in onze voeten en handen.

  lees meer

  Voetreflex massage

  40/ 45 minuten

  STOELMASSAGE

  Stoelmassage is uitermate geschikt voor het behandelen rug-, nek, en schouderklachten. Vaak zijn deze klachten werk gerelateerd door bijvoorbeeld langdurig in dezelfde houding werken. Dat maakt de stoelmassage geschikt voor bedrijfsmassage maar ook als particulier is de stoelmassage een goede keuze. Het is een korte maar zeer ontspannende en activerende massage waarbij u direct na de behandeling een gevoel van verlichting en nieuwe energie ervaart. Doordat de massage door de kleding heen gegeven word maakt hem bovendien laagdrempelig en voor iedereen geschikt. Door de relatief korte sessie (gemiddeld 20 – 30 minuten) en het grote effect is deze massage ook zeer goed betaalbaar en zeker het proberen waard.

  Stoelmassage

  15/ 20 minuten

  Stoelmassage

  20/ 30 minuten

   KLANKSCHAALMASSAGE

   Een klankschaalmassage zorgt ervoor dat opgehoopte spanningen (emoties) uit het lichaam getrild worden, hierdoor kan het lichaam zich weer ontspannen. Door de volledige ontspanning wordt de behandeling ook wel klankschaalmeditatie genoemd.

   lees meer

   Klankschaal massage

   25/ 30 minuten

    Klankschaal massage

    35/ 60 minuten

    Klankschaal massage + Reiki

    35/ 60 minuten

    REIKI

    Reiki betekent letterlijk “universele levensenergie”. Het is een eenvoudige maar krachtige ontspanningsmethode.
    Reiki brengt het zelfgenezend vermogen van het lichaam op gang. De energie stroomt altijd eerst naar de oorzaak van de klacht om deze op te lossen en de symptomen te laten verdwijnen.

    Een Reiki behandeling kan onder andere toegepast worden bij hoofdpijn, nek- en rugklachten, maagklachten, slapeloosheid en stress.
    De behandeling is ook heel geschikt voor kinderen en dieren. Reiki zorgt voor diepe ontspanning, neemt stress weg en geeft je meer energie.

    Tijdens de behandeling lig je op een massagetafel en wordt handoplegging gebruikt om de energie door te geven tot in de kleinste cellen van het lichaam. Kleding mag je aanhouden, draag wel makkelijk zittende kleding.

    Reiki behandeling

    40/ 60 minuten

     Reiki behandeling op afstand

     25/ in onderling overleg
     Home
     Klachtgerichte massages
     Bedrijfsmassages