Bedrijfsmassage

Stoelmassage is uitermate geschikt voor het behandelen rug-, nek, en schouderklachten. Vaak zijn deze klachten werk gerelateerd door bijvoorbeeld langdurig in dezelfde houding werken. Dat maakt de stoelmassage geschikt voor bedrijfsmassage maar ook als particulier is de stoelmassage een goede keuze. Het is een korte maar zeer ontspannende en activerende massage waarbij u direct na de behandeling een gevoel van verlichting en nieuwe energie ervaart. Doordat de massage door de kleding heen gegeven word is deze laagdrempelig en voor iedereen geschikt. Door de relatief korte sessie (gemiddeld 20 – 30 minuten) is deze massage ook zeer goed betaalbaar.

GEEF UW BEDRIJF EEN EXTRA IMPULS!

Met een bedrijfsmassage kunt u op eenvoudige wijze grote voordelen behalen voor uw bedrijf.
Onze stoelmassages zetten uw mensen en uw bedrijf in beweging!
Ze zorgen voor motivatie en een enorme veerkracht van uw personeel.

Een bedrijfsmassage is een korte, ontspannende maar activerende massage op uw eigen locatie. Door de speciale technieken die we gebruiken gedurende een korte sessie die, afhankelijk van de afgesproken tijd, 20 tot 30 minuten duurt, voelt u meteen resultaat. U ervaart direct een gevoel van verlichting en nieuwe energie. Stoelmassage is laagdrempelig, word door de kleding heen gegeven en is voor iedereen geschikt.
Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij voor iedereen op maat werken en eventuele hoofdpijn-, rug-, nek- en schouderklachten gericht bestrijden. In verband met privacy streven wij ernaar dat u steeds door dezelfde therapeut behandeld zult worden. Zo bouwen we een persoonlijke band op met uw werknemer en weten wij wat als prettig of eventueel minder prettig word ervaren.
Bedrijfsmassage biedt enkele belangrijke voordelen voor uw bedrijf:

• Stimulerend en motiverend
• De productiviteit gaat omhoog
• Mensen zijn energieker
• Enthousiasme op de werkvloer
• Betere omgang met werkdruk
• Verzuim word minder en korter
• Werk gerelateerde klachten worden minder
• Mensen worden opener en makkelijker in de omgang

UW WENSEN STAAN VOOROP!

Alles is bespreekbaar en aanpasbaar aan uw specifieke wensen.
We kunnen bijdragen aan de organisatie en evaluatie van het project en de logistieke invulling door het plannen van de afspraken.
U krijgt van ons een rapportage van onze werkzaamheden voor uw administratie.

Download de folder!

Voor meer informatie kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier of telefonisch op telefoonnummer 06 – 57 88 41 44.

Download folder

Home
Wellness massages
Klachtgerichte massages