Bekijk hier ons aanbod aan klachtgerichte massages

De onderstaande massages zijn uitermate geschikt voor het behandelen van klachten. Bij deze massages passen wij de behandeling aan en focussen we ons op uw specifieke klachten om te pijn te verlichten (of verhelpen). Belangrijker nog is dat we proberen de oorzaak van de klachten te achterhalen en indien mogelijk te verhelpen. Wij zijn geen medici en kunnen derhalve geen diagnose stellen. Wel zullen wij al onze kennis aanwenden om u zo goed mogelijk te adviseren hoe uw klachten het beste behandeld kunnen worden. Dit kan bijvoorbeeld ook inhouden dat we u adviseren om eerst naar een specialist te gaan. Indien u al onder behandeling bent van een specialist, vraag dan altijd eerst toestemming om gemasseerd te mogen worden!

Via het contactformulier onder aan de pagina kunt u ons uw vragen stellen welke wij graag voor u beantwoorden.

PURA KLACHTGERICHTE MASSAGE

Ondervindt u veel of heeft u geregeld last van specifieke klachten, dan kan onze klachtgerichte massage uitkomst bieden. Vaak zijn deze klachten werkgerelateerd of het zijn bijvoorbeeld overblijfselen of symptomen van sportblessures. Met een klachtgerichte massage focussen wij ons specifiek op het klachtengebied. Maar wat nog belangrijker is, is dat we proberen de oorzaak van de klachten te achterhalen en aan te pakken. Klachtgerichte massage helpt bijvoorbeeld bij nek- en rugklachten en sportblessures zoals bijvoorbeeld Shin Splint (de nachtmerrie van elke loper).

lees meer

Klachtgerichte massage

25/ 30 minuten

Klachtgerichte massage

40/ 60 minuten

  VOETREFLEXOLOGIE

  Voetreflexologie is een zeer ontspannende en effectieve behandeling. De therapie gaat er vanuit dat reflexpunten onder en op de voeten corresponderen met alle organen, klieren en andere lichaamsdelen. Er stroomt constant energie door de energiebanen in ons lichaam en deze energiebanen komen samen als reflexpunten in onze voeten en handen.Door het behandelen van de reflexpunten wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd.

  lees meer

  Voetreflex massage

  40/ 45 minuten

  STOELMASSAGE

  Stoelmassage is uitermate geschikt voor het behandelen rug-, nek, en schouderklachten. Vaak zijn deze klachten werk gerelateerd door bijvoorbeeld langdurig in dezelfde houding werken. Dat maakt de stoelmassage geschikt voor bedrijfsmassage maar ook als particulier is de stoelmassage een goede keuze. Het is een korte maar zeer ontspannende en activerende massage waarbij u direct na de behandeling een gevoel van verlichting en nieuwe energie ervaart. Doordat de massage door de kleding heen gegeven word maakt hem bovendien laagdrempelig en voor iedereen geschikt. Door de relatief korte sessie (gemiddeld 20 – 30 minuten) en het grote effect is deze massage ook zeer goed betaalbaar en zeker het proberen waard.

  Stoelmassage

  15/ 20 minuten

  Stoelmassage

  20/ 30 minuten

   GUASHA

   Guasha is een traditionele Chinese schraaptechniek die al enkele duizenden jaren bestaat. Waarschijnlijk is deze techniek nog ouder dan acupunctuur. “Gua” betekent schrapen en “Sha” betekent geblokkeerde energie (afvalstoffen) die zich in het lichaam vertaalt naar klachten.

   lees meer

   Guasha behandeling rug

   40/ 60 minuten

    Guasha behandeling benen

    40/ 60 minuten

    Guasha behandeling gezicht

    25/ 30 minuten

     CUPPING MASSAGE

     Cupping massage is een holistische therapie waarbij lichaam en geest in balans gebracht worden. De levensenergie kan weer vrijuit stromen. Door een cupping massage worden gifstoffen afgevoerd. De doorbloeding wordt gestimuleerd door kunststof cups op de rug te plaatsen middels een vacuüm. Cupping wordt gebruikt om pijn aan de nek, schouders en rug te behandelen. Ook cellulitis kan behandeld worden en zal door de betere doorbloeding flink verminderen.
     Cupping is een techniek die al 1500 jaar geleden door de Egyptenaren werd gebruikt. Zij hebben hun kennis overgedragen aan de Grieken. Hippocrates, de vader van de moderne geneeskunde, raadde het gebruik van bekers aan voor diverse aandoeningen. Tegenwoordig is cupping een onderdeel van de Traditionele Chinese geneeskunde.

     Cupping massage

     30/ 30 minuten

     Cupping massage

     50/ 60 minuten

      MEDICAL TAPING

      Medical taping is een methode waarbij elastische tape geplakt wordt om de spieren in hun functie te ondersteunen zonder daarbij de beweging te beperken. Medical taping wordt gebruikt in combinatie met andere behandelingen voor o.a. blessures, het verminderen van ontstekingen of vochtophopingen, houdingscorrecties en behandeling van klachten door overbelasting (zoals KANS, tennis- of golfelleboog). Ook het verminderen van uitstralende pijn, bijvoorbeeld bij hoofdpijn, behoort tot de mogelijkheden.

      lees meer

      Medical taping

      15/ per behandeling

      Home
      Wellness massages
      Bedrijfsmassage